SlimBoek

Nu ik eindelijk besloten heb een eigen boek te gaan maken, kom ik bijna als vanzelf weer voor nieuwe uitdagingen te staan. Ik heb vaak zoveel inspiratie, dat het geen enkel probleem is om de ene uitdaging met de andere te combineren. Dus wordt het geen gewoon boek, maar een Slim Boek! In deze tijd van onbeperkte digitale mogelijkheden, heb ik besloten het boek te combineren met augmented reality. Cross mediaal, dat is het concept. High tech toepassingen als time lapse, hyperlapse, 360 graden panorama’s en aerials gemaakt met een drone, maken het boek compleet. In de loop van de afgelopen periode heb ik met veel enthousiaste mensen gesproken over de mogelijkheden. Inmiddels heb ik een app ontwikkelaar gevonden en samen zijn we aan de slag. Ik heb Jurgen Sloots gevraagd mij te helpen. Wij fotograferen al bijna dertig jaar samen en hebben een zelfde ‘stijl’ en hebben veel projecten samen uitgevoerd. En samen aan zo’n project werken is gewoon ook leuk!