Lezingen

Ik geef regelmatig lezingen over natuur en fotografie. In overleg kan met deze lezingen een gevarieerd programma samengesteld worden. De lezingen zijn uiteraard ook te combineren met een workshop. Een standaard lezingen programma bestaat uit een dagdeel (ochtend, middag of avond). Voor nadere informatie of een prijsopgaaf kunt u contact met ons opnemen.

Suggesties

 • Brainport natuurlijk! SlimBoek | De Groote Heide
  Het gebied van De Groote Heide ten zuiden van Eindhoven herbergt een aantal fantastische natuurgebieden. Bijvoorbeeld De Strabrechtse Heide, Leenderbos, De Malpie en het Dommeldal. We bezoeken deze gebieden in dit grens natuurpark en nemen een kijkjes achter de schermen bij de making of van SlimBoek | De Groote Heide. SlimBoek is een innovatief en interactief natuurfotoboek gemaakt door Eric Bergmeester.
 • Nederland natuurlijk!
  Een informatieve lezing met aansprekend beeldmateriaal gemaakt in een aantal Nederlandse natuurgebieden. Onder andere de Wadden, Veluwe, Oostvaardersplassen, De Groote Heide en Het Groene Woud.
 • Edelherten in Het Groene Woud
  Het Groen Woud is een bijzonder natuur en cultuurlandschap, met gebieden als De Mortelen, Kampina Heide en Scheeken. In maart 2017 zijn In De Mortelen-Scheeken Edelherten uitgezet. Tijdens deze lezing zal daar uitvoerig bij worden stilgestaan.
 • Tips en tricks voor de natuurfotograaf
  Een informatieve lezingen met Tips & Tricks. Niet alleen compositie maar ook het op de juiste manier instellen van je camera en het gebruik van software komen aan bod.

Apparatuur

Bij de lezingen wordt gebruik gemaakt van eigen projectie- en geluidsapparatuur. Projecties zijn hierdoor van een hoogwaardige kwaliteit.