Fine Art Prints

Foto’s uit het portfolio Natuurlijk! zijn te koop als Fine Art Prints. De foto’s worden in eigen studio geprint met hoogwaardige apparatuur die gebruik maakt van 12 verschillende pigment inkten op Hahnemühle Fine Art Papier. Door afwerking in eigen studio is er maximaal invloed op het eindresultaat en wordt door het gebruik van de gekozen materialen de best mogelijke hoge print kwaliteit bereikt.

Er is gekozen voor een natuurlijk wit papier, met een hele lichte structuur uit de Hahnemühle Natural Line. Dit papier bestaat voor 60% uit hennep vezel en 40% uit katoen. Het is hierdoor een duurzaam fotopapier met een pH neutrale waarde en is archiefwaardig. In combinatie met het gebruik van pigment inkten zijn de prints dus zeer lang houdbaar (meer dan honderd jaar) met behoud van de oorspronkelijke kleuren. De ‘look and feel’ van dit papier heeft een natuurlijke zachte sfeervolle uistraling en past heel erg goed bij de beelden uit dit portfolio!

‘Een print is echt zoveel leuker dan het bekijken van een digitaal beeld!’

 

Natuurlijk!

Standaard prints

De standaard prints worden aangeboden op klein formaat. Ideaal om bijvoorbeeld met meerdere prints een mooie collage te maken voor in kleinere ruimten. De prints worden aan de achterzijde gesigneerd en zonder lijst of passe-partout geleverd. De prijs is inclusief verzendkosten en BTW. Prints worden binnen 1 week na afronding van de bestelling verzonden in een platte verpakking.

18 x 12 cm   –    19 euro    beeldmaat print 18 x 12 cm, geprint op A5 papier met een smalle witte rand rondom

27 x 18 cm   –    29 euro   beeldmaat print 27 x 18 cm, geprint op A4 papier met een smalle witte rand rondom

Limited Edition Prints

Deze prints worden standaard in twee formaten aangeboden in een beperkte oplage van maximaal 20 stuks. De prints zijn voorzien van een certificaat, hierop staat een korte beschrijving van de foto en de technische details hoe de foto is gemaakt. De prints worden aan de achterzijde gesigneerd en genummerd en zonder lijst of passe-partout geleverd. De prijs is inclusief verzendkosten en BTW. Prints worden binnen 1 week na afronding van de bestelling verzonden, opgerold in een ruime koker.

45 x 30 cm  –  119 euro    beeldmaat print 45 x 30 cm, geprint op A3+ papier met een smalle witte rand rondom

54 x 36 cm  –  189 euro   beeldmaat print 54 x 36 cm, geprint op A2 papier met een smalle witte rand rondom

Bestel

Heb je interesse? Neem dan contact op, zodat we de laatste details kunnen afstemmen.

Neem ook contact op als je speciale wensen hebt. Bijvoorbeeld voor een print op een groot formaat, met een andere afwerking of als je een print wilt bestellen van een foto die niet in het portfolio Natuurlijk! is opgenomen.