Workshops natuurfotografie Eric Bergmeester Photography

Creatief bezig zijn in de natuur?

Wil jij een dag creatief bezig zijn in de natuur? Schrijf je dan in voor een workshop natuurfotografie. Dit jaar geef ik workshops op de Strabrechtse Heide bij Heeze en in het Dal van de Beerze (bij de Spoordonkse Watermolen). We gaan lekker actief aan de slag en gaan theorie en praktijk samenbrengen. Ook geven we aandacht aan archivering en de post-processing met Adobe Lightroom.

Programma

We starten de dag met een introductie over natuurfotografie. Aan de hand van illustratieve voorbeelden worden onderwerpen als beeldopbouw, compositie, standpunt, perspectief en kleurgebruik behandeld. Vervolgens gaan we het veld in en samen gaan we op zoek naar fotogenieke onderwerpen waar we het geleerde in de praktijk brengen. Onze uitvalsbasis is op alle dagen prima verzorgd met een klaslokaal en we worden verwend met lekker eten en drinken.

De workshops zijn voor beginnende- en gevorderde fotografen interessant door de persoonlijke begeleiding. Ik geef deze workshop samen met Jurgen Sloots. Bekijk de flyer en meld je aan via email.

Locaties

16 april
Lente in het Dal van de Beerze, Spoordonkse Watermolen in Oirschot

28 mei
Voorjaar op de Strabrechtse Heide, heidecafé de Strabrechtse Heide in Heeze

10 september
Paarse heide op de Strabrechtse Heide, heidecafé de Strabrechtse Heide in Heeze