De mooiste natuurgebieden van Europa

Dit jaar is het thema van de Boekenweek natuur. Daarom geef ik op donderdag 15 maart een lezing in de Bibliotheek De Witte Dame in Eindhoven. Ik maak tijdens mijn lezing een reis langs de mooiste natuurgebieden van Europa. Ik deel graag mijn passie voor natuurfotografie en sta vooral ook stil bij het boek dat ik in 2015 heb uitgegeven: SlimBoek De Groote Heide | Brainport natuurlijk! De foto’s voor dit boek zijn allemaal in onze eigen omgeving gemaakt. Ik zal laten zien hoe onverwacht mooi onze natuur zo dicht bij huis kan zijn. Maar dat is niet alles…ik wil ook laten zien dat je met augmented reality een stap verder kunt gaan en natuur echt bij mensen thuis in de huiskamer kunt brengen. Tijdens deze lezing geef ik zeker ook tips&tricks over natuurfotografie.

Aanmelden lezing

Als je aanwezig wilt zijn bij deze lezing, meld je dan aan via deze link.