De Groote Heide

Nieuwe website van De Groote Heide

Sinds enkele dagen is de nieuwe website van De Groote Heide online: degrooteheide.eu. Voor deze website zijn een groot aantal foto’s uit SlimBoek | De Groote Heide gebruikt. Leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan de promotie van dit bijzondere gebied.

Zesduizend (!) hectare prachtige natuur. Op het grondgebied van zes gemeenten (CranendonckEindhovenHamont-AchelHeeze-LeendeNeerpelt en Valkenswaard) aan weerszijden van de Belgisch-Nederlanse grens. Gemeenten die samenwerken om ‘hun’ natuur zowel te koesteren als meer bekendheid te geven. De Groote Heide is voor kenners en natuurliefhebbbers uniek. Een groot deel is aangewezen als Natura 2000-gebied. Wat betreft biodiversiteit behoort De Groote Heide tot de top-tien van Europa. En voor wie daar allemaal niet wakker van ligt nog een sterke aanbeveling: het is er ontiegelijk mooi.

Social media

Sinds kort is De Groote Heide ook actief op social media. Volg De Groote Heide op Facebook (@DeGrooteHeide), Twitter (@DeGrooteHeide), Instagram (DeGrooteHeide), Youtube en LinkedIn. En nodig anderen uit dat ook te doen.