SlimBoek is een innovatief concept

SlimBoek is een innovatief concept

Apple-CEO Tim Cook noemt augmented reality (AR) net zo’n grote technologische vooruitgang als de smartphone. Bij AR wordt de echte wereld gecombineerd met virtuele beelden. Dit is dus anders dan bij Virtual reality (VR), waar de werkelijke wereld wordt buitengesloten. In SlimBoek | De Groote Heide, Brainport natuurlijk! wordt AR toegepast. In het boek of tijdens de wandeling met de OnsBos-app worden filmpjes zichtbaar in combinatie met de echte omgeving. SlimBoek is een innovatief concept.

AR is gigantisch

‘De smartphone is voor iedereen, de iPhone is niet voor een bepaalde demografie, het is voor iedereen beschikbaar’, zegt Cook. ‘ Ik denk dat AR ook zo groot is, het is gigantisch’. ‘Het is niet per se een product, maar een kerntechnologie’. ‘Maar er zijn dingen die we eerst moeten ontdekken voordat de technologie goed genoeg is voor het grote publiek’. Cook is op dit moment op een tournee door Europa. Deze citaten komen uit een gesprek met The Independent.

SlimBoek is een innovatief concept

Dit is een bevestiging dat het concept van SlimBoek echt een innovatief concept is, dat nog steeds uniek te noemen is. Het concept is namelijk al in juni 2015 gelanceerd. Voor de AR maken we gebruik van de OnsBos-app. ‘Het is echt een hele leuke en verrassende ervaring als je de foto’s in het boek tot leven ziet komen’, volgens Eric Bergmeester. Ben jij nieuwsgierig? Bestel dan NU het boek.